Jep, hieman viilailua ja reilusti purkkaa (no sori vaan etten osaa kuin PHP:tä ja sitäkin kehnosti) ja vot – kalenteri toimii kuin enkeli. Lisäksi tarjolla on kaksi uutta moodia. Eikö olekin huisin jänskää?

Jos jotain negatiivista pitää mainita, niin päivien asettelu riveihin on pseudokalenteriaanista, oikeasti sen tavoitteena on vain tehdä sivusta hiukan luettavampi. Lisäksi avoimeksi jäi se, pitäisikö päiväyksen juosta vanhimmasta uusimpaan vai uusimmasta vanhimpaan? Mielipiteitä vastaanotetaan.

Lisäksi ihmisille, joiden mielestä otsikot ovat Hyvä Keksintö, on nyt tarjolla näyttömoodi, joka listaa pelkät otsikot, mutta kompensoidakseen tätä listaa tuplasti enemmän tarinoita. Oletettavasti siitä ei ole mitään hyötyä, mutta jos joku tunnustaa käyttävänsä sitä, pitänee minun panostaa otsikointiin hieman nykyistä enemmän (Olen aina ollut surkea otsikoija. Tarvitsen editorin.)

Puolestaan he, jotka haluavat lukea kaikki jutut suoraan ilman kömpelöitä (jatkuu)-merkintöjä, voivat tästedes käyttää uutta kokotekstimoodia.

Ja ikään kuin siinä ei olisi tarpeeksi, nostin vielä navilaarin sivun yläreunaan. Onko se hyvä vai huono homma?