Kiitos Jobbanan, päätin alkaa kirjaamaan muistiin Tiukun reaktioita erilaiseen musiikkiin. Enkä minä olisi itseni, ellen tunkisi muistiinpanojani intter nettiin.

ÄäniteTiukun arvioPäiväys
Radiohead – Kid AIdioteque ja Morning Bell saivat Tiukun pitämään itseään olympiatason voimistelijana, joka voi heittää voltteja seinän kautta. Lisäksi kissa harjoitti nopeita lihassolujaan singahtelemalla sänngyn päältä eteiseen ja nojatuolin selkänojalle.6.10.2000
Björk – Hyper-balladUh-oh. Tiuku alkoi päästelemään ääntä, joka muistutti erehdyttävästi sen kiimaulinaa. Periaatteessa on ihan hyvä, että Björk-neito laittaa feromonit laulamaan, mutta ei tämän kissan kohdalla juuri nyt.2.10.2000
Ever Had – Jearousin(200)Kolinaa, kissa tasapainoilee levyjen päällä häntä sojossa, ulinaa, kissa juoksee eteiseen. Tulkkaus: tää on huonoa musiikkia.31.7.2000
Bomfunk MC’s – In StereoKun Stir Up The Bass pläjähti eetteriin, karvakerä siirtyi hyvin vauhdikkaasti huoneesta toiseen suuntaan. Ehkä Bomfankit valloittaa Australian, mutta kissojen kanssa taitaa tulla ongelmia.25.7.2000
Synapscacpe – RageTiuku tuli maukumaan anelevasti ja katsoi minua silmiin ole nyt kiltti isäntä ja lopeta -ilmeellä. Sen jälkeen se tosin meni istumaan stereoitten päälle ja alkoi tuijottamaan näkymättömiä mutta ilmeisen tärkeitä asioita ikkunasta.14.7.2000
Winterkälte – Structures of DestructionIlmeisesti kissa diggasi tästä, koska se makoili aluksi aivan toisaalla mutta tuli sitten sängyn alle lötköttämään ja sanoi myöhemmin miau.3.7.2000
Gridlock – FurtherEnsin levottomuutta, mutta Egeszegesin kohdalla kissa jäi syliini ja alkoi nukkua sekä kehrätä. Saattaa johtua myös aikaisesta kellonajasta.29.5.2000
Juno Reactor – Bible of DreamsTiuku juoksee seinille, rullalle ja kattoon yhtä aikaa. Ilmeisesti tämä on nyt sitä trippeilevää musiikkia, mitä ne teknoketkut kuuntelee varastoissa.28.5.2000
Primal Scream – ExterminatorTykkäsi kovasti. Jopa niin paljon, että jahdattuaan ensin omaa häntäänsä kaiuttimen päällä Tiuku laski päänsä lähemmäksi elementtejä ja oli paikallaan monta kymmentä sekuntia.27.5.2000
ØRGYMØRGY – NEVERENDING SORROW OF DEATH IN BURMAKasvoilla hieman epäuskoinen ilme. En osaa tulkita.25.5.2000

Aiemmat versiot:

There are no revisions for this post.