Örrr, Janicin läksiäisissä meni aamuun saakka (Kirkkopuisto + uusi sivari loikkii + salama) eli väsyttää kuin Kekkosta kalareissun jälkeen, mutta ei anneta sen hidastaa menoa. PDF:t ovat siirtyneet onnellisesti painotalon palvelimelle, eli voin luoda pikaisen katsauksen ensi maanantaina ilmestyvään lehteen.

Kannessa möllöttää Jukka Heiskanen, jonka haastattelu on kulttuurin lähtöjuttu. Uutissivuilla höpistään asuntoasiaa ja tsekataan ylppärin kirjaston kahvion uusi ilme. Tatu Hirvonen jatkaa kolumnistina (jee!) ja kv-sarjassa kerrotaan englanninkielisen opetuksen vaikuksista. Mie aloitin Nörttinurkka-sarjan, jossa selitetään bittiasioita mundiksille. Ekassa osassa tarkasteltavana YouTube.

Keakiaukeamalla opiskelijat saavat äänensä kuuluviin ja kuvansa näkyville. Juttu on tosi hieno. Toveri Ikonen aloitti draamakriitikkona ja minä kirjoitin Tanssin ajan teknologia-teemasta. Loppusivuilla on tuttuja sarjoja, eli taidetta, musiikkia ja kolumni.

Aiemmat versiot:

There are no revisions for this post.