”Kymmenen hyvää tapaa valmistaa hyytelöä”, ”Viisi vinkkiä uudelle bloggaajalle” ja ”Sata elokuvaa jotka sinun pitää nähdä tai olet tyhmä läski” ovat esimerkkejä Blogistanissa ah-niin-suosituista listamerkinnöistä. Samassa hengessä tarjoan nyt viisi hyvää syytä välttää listoja.

  1. Ne ovat aivan hel-ve-til-li-sen rasittavia. Laskepa joskus huviksesi, kuinka iso osa Diggin etusivun jutuista on listoja.
  2. Listat ruokkivat tiiviyttä, mutta toisaalta myös tyhmyyttä. Mitä tapahtuu, jos jokaisesta asiasta ei olekaan yhtä paljon tai yhtä fiksua sanottavaa? Silloin jauhetaan paskaa, jotta juttu ei vaikuttaisi liian lyhyeltä.
  3. Listat ovat nopeasti selailtavia, kyllä, mutta luen silti mieluummin hyvin ajatellun & kirjoitetun tekstikappaleen kuin toljotan ranskalaisen viivan perässä roikkuvaa ajatuspierua
  4.  
  5. Et kuitenkaan keksi viittä kohtaa.

Aiemmat versiot:

There are no revisions for this post.