Perinteisesti kai ajatellaan, että tekstiviesti on nopein tapa saada viesti perille vastaanottajalle. Puheluun ei pysty aina vastaamaan, mutta viesti ilmestyy vastaanottajan puhelimeen lähes välittömästi.

Mutta jos haluat saada minut nopeasti kiinni, tekstari ei välttämättä toimi. Se kun välitetään ainoastaan puhelimeen, enkä ole aina puhelimen äärellä – tai siis en tuijota sen ruutua jatkuvasti (niin kummalliselta kuin tämä saattaakin kuulostaa).

Facebook- tai Google-pikaviesti on jo astetta parempi, koska se näkyy useamman kuin yhden laitteen ruudulla. Optimi olisi oikeastaan sähköposti, koska sellaista atk-laitetta minulla ei taida ollakaan, jonka ei tarkistaisi GMail-tililleni saapuneita viestejä vähän väliä. Tosin meilin ongelmana on, että tärkeät ja vähemmän tärkeät viestit menevät onnellisesti sekaisin.

Tjaah. Ehkä teidän ei kannata lähettää minulle ollenkaan viestejä.

Aiemmat versiot:

There are no revisions for this post.