Re: Kysymys kansalaisjournalismista ja pienoismanifesti

Tietenkin kaikki bloggaajat tahtovat olla kansalaisjournalisteja ja ammattimaiset toimittajat ovat tuhoontuomittu laji. Sitä paitsi jokainen tahtoo seurata oman kuntansa päätöksenteko- ja valmisteluprosesseja ja tiedottaa niistä muille kuntalaisille.

Lehdissä on liikaa hömppää ja televisiossa, sitä paitsi Yle toimii kansalaisten rahoilla ja suoltaa silkkaa paskaa. Hyvä olisi, jos kaikilla olisi ilmaiset veppisivut, ilmaiset arkistot, kaikki koskaan tuotettu televisiomateriaali netissä ja mieluusti saisi olla enemmän verkkotoimittajia.

Eikä tule unohtaa sitäkään, että bloggaamisen aloittaminen tekee kirjoittajasta välittömästi mediakritiikin, mainosmarkkinoiden sekä politiikan ammattilaisen.

Ainoa avoimeksi jäävä kysymys on se, muuttuisiko ammattitoimittaja hyväksi jätkäksi, jos hän alkaisi blogata.

Aiemmat versiot:

There are no revisions for this post.